Kickboksschool Delft
Kickboksen (Gemengd) Delft

Reserveer een gratis proefles voor Kickboksen (Gemengd) Delft in Delft

Kickboksen (Gemengd) Delft in Delft

Als je lekker wilt kickboksen in Delft zonder je zorgen te hoeven maken over blessures of blauwe ogen dan kom je naar Kickboksschool Delft.

Bij Kickboksschool Delft trainen we niet voor wedstrijden en verschillen daarmee van de andere kickboksscholen in Delft.

De focus ligt bij ons op respectvol trainen en blessurevrij blijven zodat jij je na de trainingen fit en opgeladen voelt.

Onze kickboks trainingen zijn intensief, gevarieerd en gezellig. We doen partneroefeningen bestaande uit stoot en trapoefeningen, maken gebruik van trapkussens en wij doen aan licht sparren (niet verplicht).

Tijdens onze kickboks trainingen werk je aan kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en oog / voet / hand coördinatie..

Kortom, onze kickboks trainingen in Delft zijn voor alle leeftijden geschikt en perfect als je even nergens aan wilt denken en gewoon lekker een uurtje wilt zweten.

Lijkt het je leuk om eens te proberen of het iets voor je is? Dan ben je welkom om je aan te melden voor een GRATIS proefles!

 

Kickboksen voor Volwassenen in Delft: Bereik je Ultieme Kracht en Fitheid

Kickboksles in Delft voor Volwassenen

Ben je op zoek naar een effectieve en uitdagende manier om je conditie te verbeteren, je zelfvertrouwen te vergroten en tegelijkertijd een nieuwe vechtsport te leren? Zoek niet verder! Bij onze kickboksschool in Delft bieden wij speciale kickbokslessen aan voor volwassenen. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je te begeleiden in deze energieke en dynamische sport. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, onze lessen zijn geschikt voor alle niveaus.

Waarom Kickboksen?

Kickboksen is een vechtsport die de afgelopen jaren enorm populair is geworden. En dat is niet zonder reden. Naast het feit dat kickboksen een geweldige manier is om jezelf te verdedigen, biedt het tal van andere voordelen voor zowel je fysieke als mentale gezondheid.

Verbeter je Conditie en Kracht

Tijdens een kickbokstraining gebruik je vrijwel alle spiergroepen in je lichaam. De combinatie van stoten, trappen, knieën en ellebogen zorgt voor een intensieve workout waarbij je conditie en kracht aanzienlijk toenemen. Het regelmatig beoefenen van kickboksen zal je helpen om af te vallen, je spieren te versterken en je algehele fitheid te verbeteren.

Vergroot je Zelfvertrouwen en Discipline

Kickboksen is niet alleen fysiek uitdagend, maar ook mentaal. Door het leren van verschillende technieken en het behalen van persoonlijke doelen, zul je merken dat je zelfvertrouwen toeneemt. Daarnaast vereist kickboksen discipline en doorzettingsvermogen, wat zich niet alleen in de sportschool, maar ook in andere aspecten van je leven zal manifesteren.

Stressverlichting en Mentale Focus

Het beoefenen van kickboksen biedt een uitlaatklep voor opgebouwde stress en spanning. Tijdens de training kun je je volledig focussen op de technieken en combinaties, waardoor je even kunt ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen. Kickboksen helpt je om je hoofd leeg te maken en je mentale focus te verbeteren.

Waarom Kiezen voor Onze Kickboksschool in Delft?

Bij onze kickboksschool in Delft streven we ernaar om een omgeving te creëren waarin iedereen zich welkom voelt en zijn of haar doelen kan bereiken. Hier zijn een aantal redenen waarom je voor ons zou moeten kiezen:

  1. Professionele en Ervaren Instructeurs: Onze instructeurs hebben jarenlange ervaring in het beoefenen en lesgeven van kickboksen. Ze zijn gepassioneerd, deskundig en staan klaar om je te begeleiden op jouw kickboksreis.
  2. Geschikt voor Alle Niveaus: Of je nu een absolute beginner bent of al enige ervaring hebt, onze lessen zijn geschikt voor alle niveaus. We passen de trainingen aan op basis van jouw behoeften en vaardigheden.
  3. Veilige en Vriendelijke Omgeving: We hechten veel waarde aan een veilige en vriendelijke omgeving waarin iedereen zich op zijn gemak voelt. Respect en samenwerking staan centraal in onze lessen.
  4. Uitgebreid Lesaanbod: Naast kickboksen bieden we ook andere disciplines aan, zoals bokszaktraining, conditietraining en techniektraining. Op deze manier kun je jouw training diversifiëren en jezelf blijven uitdagen.

Kom een Proefles Volgen!

Wil je zelf ervaren wat kickboksen voor volwassenen bij onze school in Delft te bieden heeft? Kom dan gerust een proefles volgen! Tijdens de proefles maak je kennis met de basistechnieken, de sfeer in de sportschool en krijg je de gelegenheid om vragen te stellen. Onze instructeurs staan klaar om je te verwelkomen en te begeleiden.

Wacht niet langer en zet vandaag nog de eerste stap naar een fitter en zelfverzekerder leven! Neem contact met ons op of meld je direct aan voor een proefles. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen met jou je ultieme kracht en fitheid te bereiken!

Meld je nu aan voor een GRATIS proefles kickboksen in Delft en ontdek hoe heerlijk het is om te kickboksen bij onze Kickboksschool in Delft!

Lestijden Kickboksen (Gemengd) Delft in Delft

Kickboksen Gemengd (Volwassenen)
Maandag: 18:30 - 19:30
woensdag: 20:30 - 21:30
Donderdag: 19:00 - 20:00

Contributie Kickboksen (Gemengd) Delft in Delft

Voor €30,- euro per maand kun je onbeperkt komen trainen.