Bij kickboksen voor vrouwen in Delft vertellen dames tijdens een gratis proefles vaak dat ze willen komen trainen omdat ze graag willen afvallen.

Ze vertellen dat ze over een langere periode tijd ongemerkt zijn aangekomen en dat het ze niet lukt om het overtollige gewicht weer kwijt te raken, wat ze ook “proberen”.
Ze hopen dat door te komen trainen bij Kickboksschool Delft ze wat kilo’s zullen gaan kwijtraken.

Vervolgens zien ze om hun heen dat het sommige andere dames wel lukt om af te vallen maar dat zij eigenlijk alleen maar meer aankomen.
Ligt dat aan het kickboksen, of is er misschien iets heel anders aan de hand dat er voor zorgt dat andere wel afvallen en zij niet?
Ja, er is zeker weten iets anders aan de hand… wanneer we namelijk in gesprek gaan waarom het niet lukt om hun streefgewicht te behalen komen we er ALTIJD achter dat ze de daadwerkelijke patronen die er voor zorgen dat ze dik worden NIET doorbreken.

Wat wij dan ook altijd vertellen tegen de dames die komen kickboksen omdat ze willen afvallen is:

“Vergeet afvallen voor nu eventjes… we gaan eerst beginnen met het installeren van discipline”

Want het allerbelangrijkste dat je tijdens het kickboksen voor vrouwen gaat leren, en dat je gaat helpen om af te vallen is… DISCIPLINE!
Zonder discipline ga je jouw huidige (slechte) gewoonten NOOIT kunnen afbreken en daar nieuwe positieve gewoonten voor in de plaats kunnen installeren.
Je kunt namelijk elke avond komen kickboksen in Delft maar als je daarnaast niet de discipline hebt om bepaalde ongezonde eetgewoonten uit je leven te verbannen dan ga je niet afvallen

Discipline, alles valt of staat met “discipline”.
En wil jij ook komen werken aan verhoogd level van discipline, kom dan eens naar een GRATIS proefles om te ervaren hoe leuk het kickboksen voor vrouwen in Delft is!

KLIK HIER VOOR EEN GRATIS PROEFLES