Kickboksen Voor Kinderen voor een verhoogde weerbaarheid

Een van de beste complimenten die wij kunnen krijgen bij Kickbokschool Delft is wanneer we van de ouders vernemen dat hun zoon of dochter een hoger zelfvertrouwen heeft dan voorheen.
We krijgen het namelijk vaak te horen wanneer het de ouders opvalt dat een kind een duidelijke mentale groei aan het maken is. 

Eerst laat het bijvoorbeeld de kaas van het brood eten door klasgenoten, en na enkele maanden is dat afgelopen en gebeurt het niet meer.

Eerst laat het kind bijvoorbeeld over zich heenlopen, maar na enkele maanden gebeurt dat steeds minder en minder.

Eerst wordt het kind gepest en weet het niet om te gaan met de mentale druk die er bij pesten komt kijken, maar op een of andere manier gaat het een compleet andere energie uitstralen en gebeurt het pesten steeds minder en minder.

Nogmaals, dit is een fantastisch compliment voor ons als Kickboksschool waar wij onze kickbokstrainingen voor kinderen zo structureren dat ze mentaal enorm groeien.
Bij ons komen kinderen in eerste instantie ook niet trainen omdat ze wedstijd vechtertjes willen worden, bij ons komen ze voor alle andere bijkomende voordelen, waaronder een verhoogde weerbaarheid.

Wil je weten of onze kickbokstrainingen voor kinderen ook iets is voor jouw zoon of dochter? Vanaf een jaar of 6 zijn ze welkom om een gratis proefles mee te komen trainen.

KLIK OP DEZE LINK VOOR EEN GRATIS PROEFLES