Kickboksen Voor Vrouwen Een Geweldige Training Voor Vrouwen Van 40 Plus.

 

Ben je ouder dan 40 en denk je wel eens over wat voor training je door deze volgende fase van je leven zal helpen? Je lichaam zal van je houden en beter presteren voor deze volgende periode van tijd met precies de juiste balans tussen lichaamsbeweging en intensiteit aan te pakken. Dit is waarom alle vrouwen, ongeacht hun fitnessniveau, moeten gaan kickboksen bij Kickboksschool Delft, als onderdeel van een wekelijks fitnessregime.

 

Kickboksen gaat niet perse over vechten of competitie. Kickboksen voor vrouwen is gewoon het beste cardio- en krachtcadeau dat vrouwen van alles leeftijden zichzelf kunnen geven. Als je er nooit aan hebt gedacht hoe leuk het zou zijn om samen met vriendinnen te trainen – als woorden zoals: jab, cross, hook en uppercut nog niet in je vocabulaire staan ​​- koop of leen een paar bokshandschoenen en begin met kickboksen voor vrouwen in Delft.

 

Hier zijn drie belangrijke redenen om vandaag te beginnen met kickboksen:

 

  1. Fysiek: 

 

Vanaf het eerste moment dat je een stoot uitdeelt, begin je zwaarder te ademen en begint je hart te pompen. Jouw armen, borst, schouders, je core en je benen werken samen. Met kickboksen verbrandt je al gauw meer dan 500 calorieën per uur, bouw je droge spieren op, ontwikkelt uithoudingsvermogen en activeer je de stofwisseling. 

 

Naarmate we ouder worden, verliezen we spiermassa, kracht, flexibiliteit en balans. Kickboksen keert dit alles om, geeft ons terug wat we verliezen en ontwikkelt hand-oogcoördinatie en kracht in het hele lichaam. Voor vrouwen boven de veertig is kickboksen een van de meest complete cardiovasculaire en weerstandstrainingen … en daarnaast… het is leuk.

 

  1. Mentaal:    Kickboksen dwingt vrouwen uit hun comfortzone, het dwingt ze angsten te overwinnen en 100 procent mentale concentratie te ontwikkelen. Het is veeleisend en strategisch, stimuleert nieuwe delen van onze hersenen en daagt onze geest en ons lichaam uit. 

 

Het onderzoek naar succesvol ouder worden spoort ons aan om iets nieuws, strategisch te leren en onszelf te blijven testen met nieuwe sequenties en bewegingen. Natuurlijk kunnen we onze geest pushen door Sudoku en kruiswoordpuzzels te doen, nieuwe vreemde talen te leren en zelfs nieuwe kaartspellen te leren, maar kickboksen voor vrouwen is zowel fysiek als mentaal. Kickboksen is doordrenkt zijn van ritme en beweging, waarbij de zwaai van de heupen, het draaien van de voeten en de kracht van de armen worden gecoördineerd. Het is vermoeiend, opwindend, leuk en enorm de moeite waard.

 

  1. Spiritueel    Kickboksen, net als meditatie, focust de aandacht en kalmeert de geest. Tijdens het kickboksen koppel je jouw gedachten los van de dagelijkse schema’s en gezinsverantwoordelijkheden, van het lawaai en het gebabbel van de buitenwereld, het geping van de telefoon en de afleiding van sociale media.

 

Kortom, als je nog nooit hebt gekickbokst, of je bent op zoek naar een leuke intensieve training waarbij je jouw volledige lichaam en daarnaast ook je geest lekker uitdaagt, kom dan een keer gezellig mee trainen bij de kickbokstraining voor vrouwen bij Kickboksschool Delft.

 

De koffie staat niet klaar, een heerlijke training wel.

 

KLIK HIER VOOR EEN GRATIS PROEFLES