Een GRATIS proefles mee komen doen bij kickboksen voor kinderen in Delft? Zo werkt het bij ons!

Bij kickboksschool Delft zijn onze proeflessen voor het Kickboksen Voor Kinderen helemaal gratis.

Je kunt via de website een aanmelding doen voor een proefles.

Er mogen GEEN schoenen de zaal in. Er wordt op blote voeten getraind 

Er mag bij de proefles 1 ouder/begeleider mee komen om te kijken.

En met kijken bedoelen we ook echt kijken… dus niet roepen of zwaaien. Het kind komt om te trainen en elke afleiding vanaf de zijkant willen we minimaliseren. 

Ook de ouder/begeleider doet zijn/haar schoenen uit en deze kunnen in de kleedkamer worden neergezet.

Er mag enkel en alleen gekeken worden tijdens een proefles. Wanneer het kind ook daadwerkelijk lid is en komt trainen is het afgelopen met kijken. Wij doen dit om de drukte en afleiding langs de zijkant te minimaliseren. (Wij hebben ook andere trainingen waar mensen voor binnenkomen en willen filevorming in de trainingslocatie voorkomen)

Er mag NIET gefotografeerd of gefilmd worden tijdens de trainingen.

We organiseren af en toe een leuke training waar we de ouders bij uitnodigen zodat de kinderen hun opgebouwde vaardigheden kunnen laten zien aan hun ouders

Het kind traint in schone sportkleding: korte broek en t-shirt volstaat.

Tijdens de proefles mogen de kinderen een keer bokshandschoenen en scheendekkers lenen. Wanneer het kind lid wordt is het de bedoeling dat eigen spullen worden aangeschaft.

Wanneer de training klaar is vragen we de ouders/begeleiders ook om de kinderen buiten op te wachten. Het kind moet namelijk in staat zijn zichzelf om te kleden. Is het niet in staat zichzelf om te kleden dan is het hoogstwaarschijnlijk ook te jong om de training op een correcte manier te volgen.

We proberen op deze manier samen een trainingsomgeving in stand te houden die geordend is en waar de kinderen zonder afleiding en met plezier kunnen trainen.