Toen Maria, die midden in een Burnout zat, bij Kickboksen Voor Vrouwen in Delft een proefles kwam meetrainen vertelde ze ons dat ze twijfelde of ze dit wel moest doen.

Ze zat midden in een burnout en had totaal geen energie, geen zin, geen fut, ze was overal klaar mee en had ook eigenlijk niet echt zin om bij Kickboksschool Delft te komen trainen.

Haar vriendinnen hadden haar toch zover gekregen om mee te gaan, want samen kickboksen met vriendinnen was op zijn minst een stuk gezelliger dan alleen.
Na de training voelde ze zich lekker vertelde ze. Ze moest wel op gang komen, de stoot en traptechnieken waren compleet nieuw voor haar en daar moest ze dus nog wel over nadenken merkte ze.

Maar door de opzwepende muziek, de aanwijzingen en uitleg van de trainer en de motivationele energie die hij de zaal door heen stuurde had ze toch een heel  leuke trainingservaring opgedaan… dit smaakte naar meer!

Enkele maanden verder is ze enorm blij dat ze de stap heeft gezet en toch is komen kickboksen. Haar energie is een heel stuk omhoog geschoten en ze voelt zich steeds fitter en fitter worden.
Ze voelt zich mentaal een stuk sterker en fitter, ze merkt dat ze steeds meer uitgerust wakker wordt in de ochtend en dat haar energie over de dag heen een stuk hoger is dan voorheen.

Hierdoor is ze nu een stuk vrolijker en krijgt steeds meer zin om bepaalde zaken te ondernemen die ze lang opzij heeft gezet. Tijd besteden met haar man en met haar kinderen, want die hebben haar wel gemist.

Wanneer je gaat kickboksen bij kickboksschool delft en je traint met de dames groep mee (waar overigens dames mee trainen van 14 tot 50+) dan kun je ervan uitgaan dat je binnen enkele maanden de basis technieken redelijk onder controle hebt, dat je conditie een stuk omhoog is geschoten en dat je een hele groep nieuwe vriendinnen hebt ontmoet die jou elke keer weer motiveren om lekker mee te komen trainen.

Het enige wat je in feite hoeft te doen is je spullen pakken en naar de training gaan. Of je er nu wel of geen zin in hebt. De emotionele beloning komt na de training! Je kan met tegenzin komen, maar je bent altijd blij dat je geweest bent!

Dus, mocht je op zoek zijn naar meer energie en naar meer mentale ruimte en kracht, zelfs tijdens een burnout.. probeer dan ook eens wat Maria heeft gedaan om uit de burnout put te klimmen. Kom gewoon eens lekker een proefles mee trainen met Kickboksen Voor Vrouwen bij Kickboksschool Delft.

Wie weet is het de vonk die je nodig hebt om een hernieuwd levensvuur te vinden.

Een proefles is GRATIS en je kunt je hiervoor aanmelden via de website.

KLIK HIER VOOR EEN GRATIS PROEFLES