Herken je dit… je rug zit continu vast, je beweegt stroef en geen enkele massage helpt je om het los te krijgen…

Je gaat naar een Fysiotherapeut, maar net zoals bij al je andere kwalen die je in het verleden hebt gehad helpt het ook deze keer weer niet.
D
e Fysio vertelt je dat je rust moet houden en tegen een waterkruik aan moet zitten en dat het vanzelf weg moet gaan.

Vervolgens heb je alle warmtekruiken uit de kruidvat gekocht en er een “hitte bed” van gemaakt, maar hoe lang je daar ook ligt… je valt wel in slaap maar wanneer je wakker wordt zit je rug nog steeds vast.

Dit verhaal, en soortgelijke verhalen, horen we continue bij onze kickbokstrainingen waar de dames op een gegeven moment aan elkaar vertellen dat ze merken dat ze eigenlijk al een tijdje minder of geen last hebben van hun rugklachten.

Nu zeggen wij natuurlijk niet dat kickboksen jouw rugklachten weg zal nemen, of zelfs ook maar zal verminderen. Maar uit eigen ervaring weten we inmiddels dat het niet alleen bij onszelf maar ook bij vele honderden trainingspartners en leden die we in onze kickboks-loopbaan zijn tegengekomen een enorm bevrijdende werking heeft gehad op onze rug. Tijdens de kickbokstrainingen versterk je niet alleen al je core-spieren. Maar de actieve bewegingen die je met je gehele torso maakt zorgt er wel degelijk voor dat je weer lekker soepel gaat bewegen. En dit kan wel degelijk zorgen voor verminderde rugklachten.

Dus, als je alles al eens geprobeerd hebt maar je komt niet van je rugklachten af, kom dan gewoon eens een tijdje lekker mee trainen bij Kickboksen Voor Vrouwen in Delft.
Een proefles is gratis en je kunt je aanmelden via onderstaande link!

KLIK HIER VOOR EEN GRATIS PROEFLES