Als jij jouw lichaam fitter wilt maken en jouw lichaam mooier wilt “tonen” dan is kickboksen voor vrouwen de perfecte sport voor jou!

Of je nu je armen, benen of core wilt versterken, er is geen enkel deel van je lichaam dat kickboksen niet strakker en strakker maakt. Onderzoek heeft aangetoond dat kickboksers over het algemeen een goed ontwikkelde spiermassa en een laag lichaamsvetpercentage hebben.

Net als zwemmen is dit een full-body workout. Het gebruik van deze bewegingen in combinatie met elkaar versterkt de spieren terwijl het lichaamsvet vermindert, waardoor dat lichaam ontstaat waardoor je er fit uitziet.

Nu hoef je als vrouw niet bang te zijn dat je een mannelijk lichaam krijgt met korte volle spieren waardoor je gaat lopen als een kerel en je jouw jurkjes niet meer zal gaan passen. Ja, je spieren worden wel krachtiger maar niet perse veel groter, daar is een andere training voor nodig.

Je zult merken dat op een gegeven moment jouw spieren sterker zijn geworden en dat het je lukt om langer een bepaalde krachtsinspanning vol te houden.
Hoe meer calorieën je verbrandt en hoe meer spieren je op de juiste manier bouwt, hoe meer verbetering je zult zien in de algehele lichaamssamenstelling.

Let wel op dat dit niet binnen enkele weken volledig is gerealiseerd. We leven vandaag in een maatschappij waarin iedereen van alles wil bereiken, in 5 dagen, maar dat werkt dus niet.
Voordat je jouw lichaam kunt “tonen” zal je wel eerst wel mindset en jouw dagelijkse gewoontes moeten “tonen”.

En daar ligt voor de meesten de uitdaging, maar het kickboksen helpt je om in de juiste flow te komen en de juiste mentale focus, vastberadenheid en kracht op te bouwen die jou erbij gaan helpen om jouw fysieke doelen te bereiken.

Kickboksen voor vrouwen in Delft is een geweldige sport voor elke vrouw die haar lichaam wilt tonen en fitter wilt maken. Wil je het zelf een keer proberen, je bent welkom om gezellig mee te komen doen. De koffie staat niet klaar, een heerlijke training wel!

KLIK HIER VOOR EEN GRATIS PROEFLES